Orchidean Innovaatioblogi

10 tutkittua keinoa radikaalien innovaatioiden kehittämiseen

Posted by Matti Pihlajamaa on 29.11.2016 11:12

Voiko yksikään yritys nykypäivänä luottaa siihen, että nykyisille tuotteille riittää kysyntää hamaan tulevaisuuteen asti? Vastaus on tietysti kieltävä. Yritysten tuotekehityksen painopiste on kuitenkin useimmiten olemassa olevien tuotteiden, palveluiden ja prosessien parantamisessa – inkrementaalissa innovoinnissa. Kilpailun kiihtyessä yritykset tarvitsevat kuitenkin lisäksi jotain ihan muuta: radikaaleja innovaatioita – uusia rohkeita yrityksiä ja maailmaa muuttavia ideoita!

Radikaaleilla innovaatioilla viitataan uusiin tuotteisiin, palveluihin, prosesseihin ja johtamismalleihin, joilla on mahdollisuus synnyttää mullistuksia toimialan (tai jopa koko maailman) tasolla. Ne ammentavat uusista teknologioista ja saattavat luoda kokonaan uusia markkinoita. Radikaalit hankkeet epäonnistuvat usein, mutta onnistuessaan niiden hyödyt voivat olla mittavia ja ne saattavat johtaa yritykset uusille kasvun urille. Tänä päivänä jokainen johtaja puhuu innovaatioista, mutta kyky tai uskallus etsiä todellisia läpimurtoja uupuvat.

Tässä bloggauksessa käydään läpi eri innovaatiotyyppien eroja innovaatioiden johtamisen näkökulmasta sekä paljastetaan 10 keinoa, jolla radikaali innovaatiotoiminta saadaan kukoistamaan.

Read More

Topics: Tutkimukset, Parhaat käytännöt, radikaali innovaatio

Vinkkejä innovaatiotoimintaan!

Keskitymme blogissamme aiheisiin, jotka auttavat asiakkaitamme ja kehittämisen ammattilaisia menestymään.

Tilaa suoraan sähköpostiin

Viimeisimmät kirjoitukset